5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve falmları nizamlı olarak mimarilmalıdır. Kapının onat çdüzenışmasını elde etmek muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi daşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse bakım konstrüksiyonlmalıdır.

Mono blok cisim kuruluşsı posta sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin deruninden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine bağlamlanması ile sağlanmaktadır.

Yangın gibi ivedili durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini kucakeriye hapseder.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dışa haklı oluşturulan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Biryoğun yangın kapısı modelinin konum aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, bezemeli yangın bapları, ölçünlü yangın kapıları gibi modeller de bulunuyor.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen bünyeda imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık düzenıyoruz.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, ağırlık taşıma kapasiteleri ve gerekli yangına metanet dereceleri dahil sürdürmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını sağlar.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da beis olur. Bu sayede, yangının yaratması umulur konuşu etkilerini en aza indirir.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapısının) esas amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide mimarilmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki yaman, yangın, gaz vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu negatif koşulların sair katlara intikalini mâni olmak yahut olası evetğu derece geciktirmektir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık kuruluşlıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden elan zait olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere biricik yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate tuzakınarak vacip adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane gibi strüktürlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, elan yapı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duyar davranılmalıdır.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim Yangın Kapısı Fiyatları aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en asıl kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran tadil göstermektedir. Fiyatı etkileyen yapı taşı etken bapnın tehlikee metanet seviyesidir. Bu öfkee metanet seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme üretimları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page